Hogyan működik a Vac Pan, a modern kor szemétlapátja? - Tubó Központi Porszívó - Porszívó a tiszta levegőért és az egészséges életért

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hogyan működik a Vac Pan, a modern kor szemétlapátja?

Lakossági Központi Porszívók > Tudástár

Vac Pan,
avagy a beépített szemétlapát


A modern háztartások szinte már egyértelmű tartozéka a központi porszívó, amely miatt több szemétlapát és hagyományos porszívó nyugdíjba vonult.

Biztosan mindenki szembesült már azzal az élménnyel, hogy amikor a szemétlapátra kissöprővel felsepregetjük a koszt, egyre csak sepregetjük, sepregetjük, de a kosz teljes egészében sosem kerül a lapátra.

A modern kor szemétlapátjának esetében ezzel a gonddal nem is találkozik a háziasszony.
A központi porszívó rendszerek temérdek tartozékkal, kényelmi funkcióval rendelkeznek. Ezek közül egy a
Vac Pan, azaz a beépített szemétlapát.

Hogy is működik ez az érdekes szerkezet? Általában a konyhába szokás Vac Pant elhelyezni, mert ott fordul elő legtöbbször, hogy morzsa, liszt, üvegszilánk, gabona magvak vagy éppen a müzli a földre kerül. Ekkor ha a lakásba telepítettek központi porszívót - elegendő a seprűvel a leesett száraz hulladékot a Vac Panhoz söpörni… és anyáink ekkor nyúlnának a szemétlapát után, de mi inkább lehajolás nélkül, a lábunkkal megnyomjuk a szekrény aljába beépített szemétlapát kapcsolóját és már nyílik is a Vac Pan, bekapcsol a központi porszívó és volt nincs müzli és üvegszilánk. Ilyen egyszerű és nagyon praktikus.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz