Lakossági Központi Porszívók - Tubó Központi Porszívó - Porszívó a tiszta levegőért és az egészséges életért

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Lakossági Központi Porszívók

Lakossági Központi Porszívók > Tudástár
TX Porszívók
Tubó TX
Rozsdamentes acél központi porszívók

TX központi porszívók
Nem csak szépek....

A TX termékcsalád INOX rozsdamentes acélból készült központi porszívókat kínál. A rozsdamentes acél központi egység ellenáll az időjárás viszontagságainak, ezért akár szabadtéren is felszerelhető. A termékcsalád négy különböző méretű központi egységet tartalmaz, így minden lakáshoz kiválaszthatjuk a megfelelő méretű és szívóerejű porszívót. A TX központi porszívók nem csak szépek, hanem a legmagasabb műszaki tartalommal rendelkeznek.

Tovább >>

TP Porszívók
TP központi porszívók

TP központi porszívók
Az új értelmet nyert porszívózás

A TP termékcsalád i
nnovatív megoldás a modern otthonokba. Könnyen beszerelhető, felhasználóbarát, gazdag műszaki tartalommal rendelkező központi porszívó rendszer.Tovább >>

TC Porszívók

TC központi porszívók
Egyszerű és szép....

A TC termékcsalád m
indenigényt kielégítő és mindenki számára elérhető központi porszívó rendszer.Több olyan tulajdonsággal is rendelkezik, mint a felsőkategóriás porszívók.


Tovább >>

TS Porszívók

TS központi porszívók
Csendes és elegáns....

A TS termékcsalád m
indenigényt kielégítő és mindenki számára elérhető központi porszívó rendszer. Több olyan tulajdonsággal is rendelkezik, mint a felsőkategóriás porszívók.


Tovább >>

QB porszívók
Falra és falba szerelhető porszívók

QB központi porszívók
Az első falba építhető és falra szerelhető központi porszívó

A
QB központi porszívók megfelelnek a zajszintet, az energiafelhasználást és a környezetszennyezést korlátozó CE előrásnak. A QB porszívó szinte teljesen eltűntethetők - típustól függően - falba építhető vagy falra szerelhető. A falba építhető típus nem zavarja a lakás stílusát, mindössze egy kis ajtócska látszik belőle. Abban az esetben, ha a falba rejthető típus nem alkalmazható, alternatív megoldást jelent a falra szerelhető kivitel, mely gyakorlatilag bárhol felszerelhető és a hagyományos központi porszívók minden fontos jellemzőjével rendelkezik.Tovább >>

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz