Amit a központi porszívóról feltétlenül tudni kell. - Tubó Központi Porszívó - Porszívó a tiszta levegőért és az egészséges életért

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Amit a központi porszívóról feltétlenül tudni kell.

Lakossági Központi Porszívók > Tudástár

Központi porszívó áttekintés és jellemzők


Tapasztalataink szerint a központi porszívó iránt érdeklődők 80 %-a nem rendelezik az alapvető ismeretekkel a központi porszívóban rejlő lehetőségekről, a rendszer előnyeiről. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy mit tud a központi porszívó rendszer.

Mi a különbség a központi porszívó és a hagyományos porszívó között?

Ha hagyományos porszívóval takarítunk, akkor a porszívót (és benne a porzsákot) magunkkal kell húzni az egész lakásban. A központi porszívó rendszer esetében viszont, a porszívó egység és a porgyűjtő egy fix helyen van elhelyezve. A ház falába csőhálózatot építenek be és a kívánt helyeken porszívócsatlakozókat raknak a falra. A Porszívócsövet ezekbe a csatlakozókba kell dugni, és így a porszívózás során csak a porszívócsővet visszük végig a lakáson.

Miért válasszunk központi porszívót?

Az igazi különbség a két porszívózás között, hogy amíg a hagyományos porszívó esetében a beszívott levegő a lakás levegőjébe visszakerül, addig a központi porszívó rendszernél a kifúvott levegő a szabadba távozik. Ezért a központi porszívót azoknak ajánljuk, akik allergiával küzdenek, vagy szeretnék gyermekeiket pormentes környezetben nevelni.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz